بنر موبایل ارزان سرای همکار عمده
پشتیبانی : 88227827-02188226487-02188228724-02109198042826
ولیعصر / چهاراه طالقانی مجتمع نور / طبقه 1 تجاری / واحد 9145-9148

تاریخچه هارمن کاردن

تاریخچه هارمن کاردن

هارمن کاردن (HARMAN KARDON)

تولید همراه با تکنولوژی میتواند برندها را در گود رقابت جهانی قرار دهد و حفظ کند، وقتی که در حوزه تولید تلویزیون های هوشمند اقدام به نوآوری و تلفیق تکنولوژی های حوزه های دیگر شد برای تولید محصولات خاص  سیستم های صوتی هارمن کاردن به این تلویزیونها اضافه شد و کلید برندینگ این محصولات کلید خورد.

سیستم های صوتی هارمن کاردن توسط دو مهندس جوان پا به عرصه ظهور گذاشت و تکنولوژی را کاملتر و صوت را با کیفیت تر به مردم عرضه کرد. 

harmon-kardon-aura-3-bt-speaker-featured

استعفایی که انقلاب صوتی را در بر داشت

در اوایل دهه 1950، سیدنی هارمن مدیرعامل شرکت دیوید بوگن بود و برنارد کاردن نیز به عنوان مهندس ارشد این شرکت فعالیت می کرد. طی این سال ها هر دو مهندس جوان تجارب زیادی را کسب کرده و اتفاقا هر کدام نیز در جایگاه شغلی خود، افراد بسیار موفقی بودند.

اما اینکه شروع کار مشترک این دو مهندس سیستم های صوتی از کجا آغاز شد، جالب است بدانید که هر دوی این افراد را یک استعفای کاری به هم متصل کرد. بعد از تغییرات مدیریتی در شرکت دیوید بوگن که یک کمپانی تولیدکننده سیستم های آدرس عمومی (حوزه IT) بود، سیدنی هارمن و برنارد کاردن از این شرکت استعفا دادند و در نهایت شرکت هارمن کاردن را با سرمایه 5 هزار دلاری در سال 1953 تاسیس کردند.

نخستین تولیدات هارمن کاردن

شرکت هارمن کاردن نخستین محصولات صوتی خود را در دهه 1950 معرفی کرد که یک سال پس از تاسیس این شرکت، گیرنده های عالی خود را در سایزهای کامپکت با عنوان فستیوال D1000 روانه بازار کرد. البته در همان دهه 50 این شرکت محصولات دیگری نیز پیش از این محصول داشته است، اما در حقیقت اولین معرفی رسمی محصولات برند هارمن کاردن D1000 بوده است.

D1000 به عنوان یکی از نخستین گیرنده های Hi-Fi کامپکت AM/FM در جهان شناخته می شود که در واقع پیشرو گیرنده های یکپارچه امروزی است.

کمپانی هارمن کاردن در سال 1953 میلادی و با سرمایه اولیه 5 هزار دلار تأسیس شد.

بیشتر بخوانید: نحوه اتصال اسپیکر بلوتوث به تلویزیون

بازنشستگی برنار کاردن

همکاری سیدنی هارمن و برنارد کاردن گرچه مدت زمان زیادی طول نکشید اما با این حال خروجی همکاری کوتاه مدت این دو نفر، تولید یکی از محبوب ترین سیستم های صوتی جهان بود که در کیفیت خروجی صدا رقیب نداشت.

در سال 1956 برنارد کاردن تصمیم به بازنشستگی گرفت و سهم خود را به سیدنی هارمن واگذار کرد. سیدنی هارمن پس از جدایی برنارد کاردن تصمیم گرفت تا نام شرکت را تغییر دهد. بر همین اساس بعدها نام شرکت را به هارمن اینتر نشنال تغییر داد. با این حال حتی پس از خروج برنارد کاردن، شرکت مشترک این دو نفر که حالا به نام دیگری تغییر کرده بود، همچنان به عنوان رهبر در زمینه فروش محصولات Hi-Fi  باقی ماند.

البته در همان زمان نیز برخی از محصولات این شرکت بزرگ مانند تیونر و آمپلی فایرها (تقویت کننده) همچنام با برند هارمن کاردن به فروش می رسید چرا که این محصولات را در بازار جهانی با همین نام معرفی کرده بودند و زحمات زیادی برای برندینگ این محصولات کشیده شده بود. تغییر نام این محصولات دور از منطق بازاریابی بود و شاید به همین دلایل بود که سیدنی هارمن تصمیم گرفت که تغییری در اسامی این محصولات ایجاد نکند.

هارمن کاردن که در واقع با تغییر نام به شرکت هارمن اینتر نشنال در حال ادامه فعالیت خود بود، در سال 1958 نخستین گیرنده های استریو خود را با عنوان فستیوال TA230 معرفی کرد . صدای استریو با استفاده از یک کانال در باند AM ویک کانال دیگر در باند FM کسب می شد. جالب است بدانید که هنوز هم محصولات این کمپانی بزرگ را به نام هارمن کاردون می شناسند.

برخی از محصولات این برند:

اسپیکر مسافرتی

اسپیکر پرتابل کوچک

اسپیکر فانتزی

اسپیکر پرتابل harmen kardon

سیدنی هارمن در کاخ سفید

سیدنی هارمن مسیر متفاوتی را در زندگی خود تجربه کرد. 23 سال پس از تاسیس شرکت هارمن کاردون و زمانی که جیمی کارتر قصد داشت به عنوان رئیس جمهور آمریکا وارد عرصه رقابت انتخاباتی شود، سیدنی هارمن به کمپین تبلیغاتی کارتر ملحق شد.

سیدنی هارمن در سال 1976 از جیمی کارتر حمایت کرد و بعد از رسیدن به مقام ریاست جمهوری آمریکا، سیدنی هارمن را به عنوان وزیر بازرگانی خود انتخاب کرد.

وزارت بازرگانی آمریکا باعث شد تا مسیر سیدنی هارمن تغییر کند. تغییراتی که شاید هم کمی رنگ و بوی سیاسی داشت چرا که در همان زمان سیدنی هارمن مجبور به فروش شرکت خود شد. البته همانطور که گفته شد این اجبار بیشتر شاید یک تصمیم سیاسی زیرکانه بود تا اجبار در فروش یک کمپانی بزرگ و موفق.

نکته قابل تامل در این باره این است که در سال 1980 و پس از پایان ریاست جمهوری جیمی کارتر، سیدنی هارمن شرکت خود را با قیمت 55 میلیون دلار از شرکت Beatrice Foods پس گرفت و دوباره سکان دار یکی از بزرگترین کمپانی های جهان شد.

بیشتر بخوانید: بهترین اسپیکرهای بی سیم JBL

غول تکنولوژی کره ای مالک جدید هارمن کاردن

شرکت هارمن از سال 1999 تا 2007 در حوزه توسعه پردازش دیجیتالی برای محصولات صوتی خود تلاش کرد که در سال 1999 ریکوردر کامپکت دیسک CDR-2 را معرفی و در سال 2000 از گیرنده ی ویدیویی- صوتی AVR-7000 رونمایی کرد.

سرنوشت کمپانی آمریکایی هارمن کاردن در نهایت به مسیر کشورهای موفق تکنولوژی آسیایی تغییر مسیر داد. در نهایت در سال 2007 هارمن پس از 57 سال تلاش بی وقفه و کسب موفقیت های فراوان، در سن 88 سالگی بازنشسته شد و در سال 2017 شرکت کره ای سامسونگ این شرکت را خریداری کرد.

سایر برندهای زیر مجموعه هارمن کاردن:

Soundcraft ساند کرافت: میکسرهای حرفه ای صوت live و  studio

BSS(بی اس اس): پروسسور های حرفه ای سیستم های صوت تحت شبکه

AKG(ای کی جی): میکروفن و هدفون های live و  studio

Lexicon(لکسیکن): مالتی افکت های دیجیتال live و  studio

DBX(دی بی ایکس): پروسسورهای حرفه ای صوتی(اکولایزرها، کمپروسورها،…)

Crown(کرون): پاور آمپلی فایر های حرفه ای

STUDER(استادر): میکسر های حرفه ای صوت STUDIO

اسپیکر هارمن کاردن

یادآوری:

رشد عظیم هارمن ‏کاردن به اواخر دهه 60 و اوایل دهه 70 میلادی برمی‌گردد. در آن دوره زمانی، شاهد بزرگ‌تر شدن و افزایش ‏سودآوری شرکت بودیم. این رشد تا جایی ادامه یافت که هارمن کاردن در اواسط دهه 70 به یکی از پیشروهای ‏تجهیزات صوتی در میان مصرف‌کنندگان آمریکایی تبدیل شد.‏

این شرکت محصولات ‏خود را از طریق چندین زیرمجموعه به بازار عرضه می‌کند. این محصولات شامل هدفون، هدست، میکروفون، ‏مالتی افکت دیجیتال، اکولایزر، پروسسورها و میکسرهای پروفشنال، سیستم‌های صوتی اتومبیل و … هستند.

از زمان تاسیس هارمن کاردن تا به امروز شاهد پیشرفت چشمگیر فناوری و تولید محصولات و تجهیزات ‏متعددی بوده‌ایم. اما ازجمله مهم‌‌ترین و اصلی‌‌ترین تولیدات این برند می‌ توان به سیستم‌های صوتی و اسپیکر اشاره کرد.


برای خرید عمده اسپیکر به قیمت همکاری از نمایندگی اصلی هارمن کاردن و خرید اسپیکر اقساطی با شماره های سایت تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

انواع اسپیکر

فهرست مطالب این صفحه